Saara Julkunen 

Yoga Montelin yrittäjä. 

Jooga on minulle oman itsen ja kehon kuuntelua ja kunnioittamista. Välillä se on hikinen treeni ja itseni haastamista, välillä rauhoittumista kiireisen arjen keskellä kuuntelemaan mitä minulle itselleni kuuluu. Pysähtymällä omaan harjoitukseen, huomaan pystyväni olla läsnä paremmin myös muille sekä yleensäkin elämälle. 

Rakastan erilaisia jooga- ja kehonhuoltotunteja. Vinyasa Flow on joogasuuntauksista tällä hetkellä lähimpänä sydäntäni, sen monipuolisuuden takia. 

Kannustan ihmisiä olemaan lempeitä itselleen, kuuntelemaan omaa kehoaan ja löytämään itselleen ominaisen, orgaanisen tavan liikkua sekä olemaan vertailematta itseään muihin.

Yoga Montelin studion kynnys on matala ylitettäväksi; minä ja ihana opettajatiimini toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi.

Päivi Kettula

Astangajoogi vuodesta 2005.

Astangatunneillani pyrin tarkkaan mutta rentoon ohjaukseen. Toivon aina, että tunneilleni on kaikkien helppo tulla ihan omana itsenään.

Ohjaan myös yin joogaa, mikä on hyvää vastapainoa yangiselle astangajoogalle.

Kesällä minut löytää myös varikolta kiihdytyskisoista, keskeltä maailman nopeinta moottoriurheilua, meidän tiimin kanssa.

-Balance is everything!

Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi tunneille 

♡ Päivi ♡

Sini Jussila

Minulle jooga on ollut vuosien varrella voimaa, ryhtiä, yhteisen harjoituksen lumoa, notkeutta ja rauhaa, ja samalla ennen kaikkea matka itseen. Kundaliinijoogan löysin 2016 ja olen opettanut sitä vuodesta 2019.

Kundaliinijoogaa sanotaan tietoisuuden joogaksi. Siinä yhdistellään useita joogan tekniikoita -liikettä, hengitysharjoituksia, mantroja ja meditaatioita -yksinkertaisella ja helposti omaksuttavalla tavalla. Kundaliinijoogaa voi harjoittaa kuka vaan iästä, notkeudesta tai kunnosta riippumatta. Se auttaa kääntämään huomion sisäänpäin , omaan sisäiseen viisauteen, ja sen harjoitukset tuovat sinnikkyyttä ja voimaa löytää rauha myös elämän aallokoissa. Pienilläkin jutuilla voimme tehdä arjessa niin paljon!

Olen taustaltani opettaja ja kehittäjä ja olen vetänyt erilaisia ryhmiä parinkymmenen vuoden ajan. Jooga-ja muissakin ryhmissä mua kiehtoo se, miten ryhmän yhteinen tila tukee jokaista osallistujaa omalla polulla ja harjoituksessa. Jokainen saa aina enemmän kun itse tuo. Ajattelen, että ohjaajana mun tehtävä on luoda se tila, johon jokainen voi tulla juuri siitä kohtaa missä on, juuri sellaisena kuin on.

Johanna Hänninen

esittely tulossa

Tiina Kinnunen

Esittely tulossa