Saara Julkunen 

Yoga Montelin yrittäjä. 

Jooga on minulle oman kehon kuuntelua ja kunnioittamista. Välillä se on hikinen treeni ja itseni haastamista, välillä rauhoittumista kiireisen arjen keskellä kuuntelemaan mitä minulle itselleni kuuluu. Pysähtymällä omaan harjoitukseen, huomaan pystyväni olla läsnä paremmin myös muille sekä yleensäkin elämälle. 

Rakastan erilaisia jooga- ja kehonhuoltotunteja. Vinyasa Flow on joogasuuntauksista tällä hetkellä lähimpänä sydäntäni, sen monipuolisuuden takia. 

Kannustan ihmisiä olemaan lempeitä itselleen, kuuntelemaan omaa kehoaan ja löytämään itselleen ominaisen, orgaanisen tavan liikkua sekä olemaan vertailematta itseään muihin.

Yoga Montelin studion kynnys on matala ylitettäväksi; minä ja ihana opettajatiimini toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi.
Sanna Majander

on YIN jooga-opettaja, joka on hurahtanut hiljaiseen ja lempeään joogan muotoon sen moninaisten vaikutusten takia. 

Sannan joogapolku on alkanut klassisen joogan puolelta, mutta pehmeistä joogan lajeista löytyi palava into opettaa ja jakaa joogan hyvää tekevää vaikutusta myös muille. 

Sannan ohjausfilosofiassa tärkeää on huumori ja sallivuus: tunneilla saa olla oma itsensä ja jokainen on riittävä juuri sellaisena kuin on - tärkeää ei ole miltä asana näyttää vaan miltä se tuntuu.Irja Ahtovirta

Pilates tuntini kulmakiviä ovat Joseph Pilateksen perinteen mukaisesti hallinta, keskittyminen ja liikkeen suorituksen tarkkuus - hengitystä tietenkään unohtamatta - mutta myös iloitseminen kehon sen hetkisestä yhteistyökyvystä. 


Vaikka pilates onkin kehon ja mielen hyvinvointia parhaimmillaan, niin se on kuitenkin ensisijaisesti liikuntaa. 

Tavoitteeni onkin, että tunnilta poistuu rento ja tyytyväinen asiakas, joka kokee saaneensa kehoonsa uutta ryhtiä ja voimaa.

Johanna Hänninen

Heippa, mie oon ihan vaan mie eli Jossu. Elämänkoululainen ja ihmettelijä.

Yoga Montelissa ohjaan sertifioituneena ohjaajana TRE ryhmätunteja.

Lisäksi minulle tulee tiloihin oma puuhahuone; siellä teen sopimuksen mukaan TRE yksilöohjauksia sekä myöskin luonnollista parantamista Reiki _ja energiahoitojen muodossa, jossa energia virtaa käsieni kautta sinne missä sitä tarvitaan.

Eli kyllä jep, olen tämmöinen hörhö. Uskon ja tiedän, että elämässä on paljon muutakin kuin mitä meidän fyysiset silmät havaitsee ja kun uskaltaa antaa sille tilaa, avautuu ihan uusia ulottuvuuksia ja kerroksia.

Jos sie tunnet olevasi yksin vaikka näiden asioiden kanssa, niin voit tulla puuhahuoneeseen juttelee, parantaa maailmaa.

Nostellaan vaikka tarot tai enkelikortteja.. Kyllä kuulkaa löytyy!

Mie kuuntelen ja uskon.

Kannustan löytää sinun vahvuudet ja rohkaista sinuu menemään sitä kohti minkä jo sydämessä tunnet. Oon kanssakulkijana vierellä. Ihminen ihmiselle. 

Mie oon Jossu.


Päivi Kettula

Astangajoogi vuodesta 2005.

Astangatunneillani pyrin tarkkaan mutta rentoon ohjaukseen. Toivon aina, että tunneilleni on kaikkien helppo tulla ihan omana itsenään.

Ohjaan myös yin joogaa, mikä on hyvää vastapainoa yangiselle astangajoogalle.

Kesällä minut löytää myös varikolta kiihdytyskisoista, keskeltä maailman nopeinta moottoriurheilua, meidän tiimin kanssa.

-Balance is everything!

Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi tunneille 

♡ Päivi ♡

Sini Jussila

Minulle jooga on ollut vuosien varrella voimaa, ryhtiä, yhteisen harjoituksen lumoa, notkeutta ja rauhaa, ja samalla ennen kaikkea matka itseen. Kundaliinijoogan löysin 2016 ja olen opettanut sitä vuodesta 2019.

Kundaliinijoogaa sanotaan tietoisuuden joogaksi. Siinä yhdistellään useita joogan tekniikoita -liikettä, hengitysharjoituksia, mantroja ja meditaatioita -yksinkertaisella ja helposti omaksuttavalla tavalla. Kundaliinijoogaa voi harjoittaa kuka vaan iästä, notkeudesta tai kunnosta riippumatta. Se auttaa kääntämään huomion sisäänpäin , omaan sisäiseen viisauteen, ja sen harjoitukset tuovat sinnikkyyttä ja voimaa löytää rauha myös elämän aallokoissa. Pienilläkin jutuilla voimme tehdä arjessa niin paljon!

Olen taustaltani opettaja ja kehittäjä ja olen vetänyt erilaisia ryhmiä parinkymmenen vuoden ajan. Jooga-ja muissakin ryhmissä mua kiehtoo se, miten ryhmän yhteinen tila tukee jokaista osallistujaa omalla polulla ja harjoituksessa. Jokainen saa aina enemmän kun itse tuo. Ajattelen, että ohjaajana mun tehtävä on luoda se tila, johon jokainen voi tulla juuri siitä kohtaa missä on, juuri sellaisena kuin on.